Ogłoszenie o przetargu pisemnym nieograniczonym na sprzedaż nieruchomości
Opublikowano: 05.02.2020 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/7/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie mazowieckim w Nadarzynie w dniu 31 stycznia 2020 r.
Opublikowano: 16.01.2020 r.
Opublikowano 27.01.2020 r.
Opublikowano 28.01.2020 r.
Ogłoszenie o przetargu pisemnym nieograniczonym na sprzedaż nieruchomości
Opublikowano: 16.12.2019 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/6/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie mazwowieckim w Sochaczewie w dniu 8 grudnia 2019 r.
Opublikowano: 14.11.2019
Opublikowano 26.11.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/11/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie mazowieckim w Cekanowie, podczas imprezy „Piknik Niepodległościowy” w dniu 8 listopada 2019 r.
Opublikowano: 28.10.2019
Opublikowano 06.11.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/5/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie łódzkim w Szadku w dniu 11 listopada 2019 r.
Opublikowano: 15.10.2019
Opublikowano: 31.10.2019
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PWP/G1/2019 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu i dostawie do Biura KRIR w terminie do 07.11.2019 r. materiałów promocyjnych w ramach zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego
Opublikowano: 15.10.2019 r.
Informacja o wyborze wykonawcy >>>
Opublikowano: 29.10.2019 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/B1/2019 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu do druku, opracowaniu projektu graficznego, druku i dostawie broszury informacyjnej w ramach zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego
Opublikowano: 09.10.2019
Informacja o wyborze wykonawcy >>>
Opublikowano: 29.10.2019 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/4/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie podkarpackim w Łańcucie w dniu 20 października 2019 r.
Opublikowano: 01.10.2019
Informacja o wyborze wykonawcy >>>
Opublikowano: 10.10.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/3/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie warmińsko-mazurskim w Ostródzie podczas Targów Hodowlanych Zagroda w dniu 27 października 2019 r.
Treść zapytania została skorygowana w zakresie oczywistej omyłki oraz zmieniono termin składania ofert
Opublikowano: 30.09.2019
Informacja o wyborze wykonawcy >>>
Opublikowano: 10.10.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/2/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie małopolskim w Krakowie podczas Małopolskich Targów Żywności Zasmakuj z UR w dniu 28 września 2019 r.
Opublikowano: 06.09.2019
Informacja o wyborze wykonawcy >>>
Opublikowano: 17.09.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PWP/1/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „Promocja Polskiej Wieprzowiny” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego w województwie łódzkim w dniu 05.10.2019 r. na terenie Targowiska Miejskiego Mój Rynek w Szadku
Opublikowano: 05.09.2019
Opublikowano: 13.09.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/10/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie w mazowieckim, podczas Dożynek Powiatowo-Gminnych w dniu 08.09.2019 r. w Grodzisku Mazowieckim na Targowisku Miejskim przy ul. Montwiłła 41
Opublikowano: 27.08.2019
Opublikowano: 04.09.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/9/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie warmińsko-mazurskim w Wieliczkach, podczas dożynek w dniu 22 września 2019 r.
Opublikowano: 14.08.2019
Opublikowano: 23.08.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/8/2019 dotyczące usługi polegającej na komplekoswej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie śląskim w Przyrowie, podczas gminnych dożynek w dniu 1 września 2019 r.
Opublikowano: 30.07.2019
Opublikowano: 07.08.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/7/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie mazowieckim w Płocku, podczas imprezy „Piknik Samorządowy” w dniu 14 czerwca 2019 r.
Opublikowano: 21.05.2019 r.
Opublikowano: 30.05.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/SI/2019 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu i uruchomieniu strony internetowej dotyczącej zadania "Piknik Owocowo-Warzywny" realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw - pt. "Piknik Owocowo-Warzywny".
Opublikowano: 21.05.2019 r.
Opublikowano: 31.05.2019
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/G2/2019 dotyczące usługi polegającej na opracowaniu, wykonaniu i dostawie materiałów promocyjnych do Biura KRIR w ramach zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw.
Opublikowano: 14.05.2019 r.
Opublikowano: 29.05.2019 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/6/2019 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie mazowieckim w Warszawie, podczas imprezy „Piknik Poznaj Dobrą Żywność” w dniu 11 maja 2019 r.
Opublikowano: 05.04.2019 r.
Opublikowano: 15.04.2019 r.
Ogłoszenie o pracę na stanowisko specjalisty ds. obsługi medialnej
Dokumenty prosimy składać do dnia 28 lutego br. na adres: Parzniew, ul. Przyszłości 5, 05-804 Pruszków, z dopiskiem oferta pracy. Dokumenty można przesłać również na e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/12/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie mazowieckim w miejscowości: Cekanowo w dniu 30 listopada 2018 r.
Opublikowano: 15.11.2018 r.
Opublikowano: 23.11.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/G1/2018 dotyczące usługi polegającej na opracowaniu, wykonaniu i dostawie materiałów promocyjnych do Biura KRIR w terminie do 12.11.2018 r. w ramach zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw.
Opublikowano: 16.10.2018 r.
Opublikowano: 29.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/G/2018 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu materiałów promocyjnych w ramach zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Mięsa Drobiowego.
Opublikowano: 16.10.2018 r.
Opublikowano: 29.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/K/2018 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu kalendarzy ściennych w ramach zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Mięsa Drobiowego.
Opublikowano: 16.10.2018 r.
Opublikowano: 29.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PW/G1/2018 dotyczące usługi polegającej na opracowaniu, wykonaniu i dostawie materiałów promocyjnych do Biura KRIR w terminie do 25.10.2018 r. w ramach zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Opublikowano: 05.10.2018 r.
Opublikowano: 16.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/15/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie wielkopolskim w Poznaniu w dniu 25 października 2018 r.
Opublikowano: 03.10.2018 r.
Opublikowano: 15.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PW/5/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w województwie dolnośląskim w miejcowości Domaniów w dniu 27.10.2018 r.
Opublikowano: 02.10.2018 r.
Opublikowano: 15.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/G1/2018 dotyczące usługi polegającej na przygotowaniu i dostawie do Biura KRIR w terminie do 15.10.2018 r. materiałów promocyjnych w ramach zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.
Opublikowano: 25.09.2018 r.
Opublikowano: 05.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/05/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka w województwie kujawsko-pomorskim w miejscowości Tuchola w dniu 27 października 2018 r. podczas IX Ogólnopolskiego Biegu św. Huberta i IX Rajdu Nordic Walking.
Opublikowano: 25.09.2018 r.
Opublikowano: 04.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/04/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka w województwie lubelskim w miejscowości Końskowola w dniu 14.10.2018r. podczas VII Jesiennego Kiermaszu Materiału Szkółkarskiego Owocowego i Ozdobnego.
Opublikowano: 25.09.2018 r.
Opublikowano: 04.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/11/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie podkarpackim w miejscowości: Kraczkowa w dniu 7 października 2018 r.
Opublikowano: 24.09.2018 r.
Opublikowano: 02.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/MP1/2018 dotyczące usługi polegającej na opracowaniu projektu graficznego, nadruku i dostawie materiałów promocyjnych w ramach zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka
Opublikowano: 24.09.2018 r.
Opublikowano: 02.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/DMP1/2018 dotyczące usługi polegającej na opracowaniu projektu graficznego, druku i dostawie kalendarzy trójdzielnych i plakatowych w ramach zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka
Opublikowano: 19.09.2018 r.
Opublikowano: 02.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PW/4/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w województwie warmińsko-mazurskim w miejcowości Ostróda w dniu 20.10.2018 r.
Opublikowano: 18.09.2018 r.
Opublikowano: 02.10.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/11/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie podkarpackim w miejscowości: Kraczkowa w dniu 7 października 2018 r.
Opublikowano: 13.09.2018 r.
Opublikowano: 24.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/5/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie lubelskim w Lublinie, podczas imprezy Targi Sadownicze Best Berries w dniu 7 października 2018 r.
Opublikowano: 12.09.2018 r.
Opublikowano: 21.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/14/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie podkarpackim w miejscowości: Dzikowiec, gm. Dzikowiec, powiat Kolbuszowski, w dniu 30 września 2018 r.
Treść zapytania wraz z załącznikami >>>
Opublikowano: 11.09.2018 r.
Opublikowano: 20.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PW/3/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w województwie śląskim w miejcowości Wisła, pl. Bogumiła Hoffa w dniu 5.10.2018 r.
Opublikowano: 11.09.2018 r.
Opublikowano: 20.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/03/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka w województwie śląskim w miejscowości Przyrów w dniu 30.09.2018 podczas Powiatowego Przeglądu Zespołów Folklorystycznych i Ludowych
Opublikowano: 04.09.2018 r.
Opublikowano: 17.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/13/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie podkarpackim w miejscowości: Dzikowiec, gm. Dzikowiec, powiat Kolbuszowski, w dniu 30 września 2018 r.
Opublikowano: 31.08.2018 r.
Opublikowano: 11.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/12/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie mazowieckim w miejscowości: Sierpc, podczas Dożynek Województwa Mazowieckiego, Diecezji Płockiej i Powiatu Sierpeckiego, w dniu 16 września 2018 r.
Opublikowano: 30.08.2018 r.
Opublikowano: 07.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/10/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie kujawsko-pomorskim w miejscowości: Nakło nad Notecią w dniu 23 września 2018 r.
Opublikowano: 29.08.2018 r.
Opublikowano: 07.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/9/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie lubelskim w miejscowości: Ostrów Lubelski w dniu 8 września 2018 r.
Opublikowano: 23.08.2018 r.
Opublikowano: 31.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/8/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie wielkopolskim w miejscowości: Ostrzeszów w dniu 16 września 2018 r. w ramach XIII Ogólnopolskiego Festiwalu Pasztetników i Potraw z Gęsi
Opublikowano: 23.08.2018 r.
Opublikowano: 03.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PD/7/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie warmińsko-mazurskim w miejscowości: Prostki w dniu 23 września 2018 r. podczas imprezy „Pożegnanie Lata”
Opublikowano: 23.08.2018 r.
Opublikowano: 03.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/11/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie mazowieckim w miejscowości: Grodzisk Mazowiecki, podczas Dożynek Powiatowo-Gminnych, w dniu 23 września 2018 r.
Opublikowano: 22.08.2018 r.
Opublikowano: 03.09.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/10/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie mazowieckim w miejscowości: Sierpc, podczas Dożynek Województwa Mazowieckiego, Diecezji Płockiej i Powiatu Sierpeckiego, w dniu 16 września 2018 r.
Opublikowano: 22.08.2018 r.
Opublikowano: 30.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/ PZ/9/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie kujawsko-pomorskim w miejscowości: Przysiek, podczas imprezy „Barwy Lata Dary Jesieni” w dniu 08 września 2018 r.
Opublikowano: 21.08.2018 r.
Opublikowano: 30.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/ PZ/8/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie warmińsko-mazurskim w miejscowości: Biskupiec, podczas Dożynek Powiatowo-Gminnych, w dniu 15 września 2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018 r.
Opublikowano: 23.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/6/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie kujawsko-pomorskim w miejscowości: Osiek koło Brodnicy w dniu 1 września 2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018 r.
Opublikowano: 22.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/4/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie świętokrzyskim na Placu Targowym w Obrazowie, podczas imprezy Europejskie Święto Jabłka w dniu 9 września 2018 r.
Opublikowano: 10.08.2018 r.
Opublikowano: 21.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/7/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie małopolskim w miejscowości: Podolany gmina Gdów, teren przy siedzibie Fundacji Osób Niepełnosprawnych w Podolanach podczas podczas Dożynek Gminy Gdów, w dniu 26 sierpnia 2018 r.
Opublikowano: 08.08.2018 r.
Opublikowano: 16.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/5/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie warmińsko-mazurskim w miejcowości: Prostki w dniu 2 września 2018 r.
Opublikowano: 08.08.2018 r.
Opublikowano: 21.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/4/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie mazowieckim w miejcowości: Gąbin w dniu 2 września 2018 r.
Opublikowano: 08.08.2018 r.
Opublikowano: 21.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/02/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka w województwie dolnośląskim w miejscowości Czarny Bór w dniu 01.09.2018 podczas Dożynek Gminnych i XV Dolnośląskiego Święta Pieroga
Opublikowano: 06.08.2018 r.
Opublikowano: 16.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PW/2/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w województwie kujawsko-pomorskim w miejcowości Bobrowniki k.Włocławka w dniu 25.08.2018 r.
Opublikowano: 06.08.2018 r.
Opublikowano: 16.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/B1/2018 dotyczące usługi polegającej na druku i dostawie broszury informacyjnej w ramach zadania: „PIKNIK Zbożowy” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych
Opublikowano: 03.08.2018 r.
Opublikowano: 16.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/ PZ/6/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie warmińsko-mazurskim w miejscowości: Biskupiec, podczas Dożynek Powiatowo-Gminnych, w dniu 15 września 2018 r.
Opublikowano: 03.08.2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/ PZ/5/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie łódzkim w miejscowości: Szadek, podczas Dożynek Parafialno-Gminnych, w dniu 2 września 2018 r.
Opublikowano: 03.08.2018 r.
Opublikowano: 16.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/3/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie wielkopolskim w miejcowości: Odolanów w dniu 2 września 2018 r.
Opublikowano: 03.08.2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PM/01/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK MLECZNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mleka w województwie podlaskim, w miejscowości: Wigry w dniu 26 sierpnia 2018 r. podczas Dożynek Województwa Podlaskiego (teren wokół Klasztoru Kamedułów w Wigrach, Wigry 11)
Opublikowano: 02.08.2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/4/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w w województwie lubelskim w miejscowości: Borki – Kompleks Pałacowo-Parkowy, ul. Parkowa 1, 21-345 Borki w dniu 26 sierpnia 2018 r.
Opublikowano: 01.08.2018 r.
Opublikowano: 09.08.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PW/1/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w województwie świętokrzyskim w miejcowości Sędziszów w dniu 25.08.2018 r.
Opublikowano: 01.08.2018 r.
Opublikowano: 14.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/B1/2018 dotyczące usługi polegającej na druku i dostawie broszury informacyjnej w ramach zadania „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego
Opublikowano: 31.07.2018 r.
Opublikowano: 08.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/WOŁ/B/1/2018 dotyczące usługi polegającej na druku i dostawie broszury informacyjnej w ramach zadania „PIKNIK WOŁOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
Opublikowano: 31.07.2018 r.
Opublikowano: 10.08.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/2/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie dolnośląskim w miejcowości: Jelenia Góra Plac Ratuszowy w dniu 18.08.2018 r.
Opublikowano: 30.07.2018 r.
Opublikowano: 07.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/3/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie małopolskim w miejscowości: Podolany gmina Gdów, teren przy siedzibie Fundacji Osób Niepełnosprawnych w Podolanach podczas podczas Dożynek Gminy Gdów, w dniu 26 sierpnia 2018 r.
Opublikowano: 30.07.2018 r.
Opublikowano: 07.08.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/3/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie wielkopolskim w Centrum Wystawowo-Edukacyjnym w Gołaszynie, powiat rawicki podczas imprezy Wielkopolska Wieś Zaprasza w dniu 08.09.2018 r.
Opublikowano: 27.07.2018 r.
Opublikowano: 07.08.2018
Zapytanie ofertowe Nr KRIR/PZ/2/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie śląskim w miejscowości: Wisła podczas XIX Dożynek Województwa Śląskiego, teren wokół Amfiteatru im. St. Hadyny w Wiśle oraz Rynku - Placu B. Hoffa, w dniu 09 września 2018 r.
Opublikowano: 24.07.2018 r.
Opublikowano: 07.08.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/2/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie małopolskim w miejscowości: Wygiełzów, gm. Babice podczas Powiatowego Święta Miodu w dniu 05.08.2018 r. w Muzeum Nadwiślański Park Etnograficzny w Wygiełzowie i Zamek Lipowiec.
Opublikowano: 05.07.2018.
Opublikowano: 18.07.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/B/2018 dotyczące usługi polegającej na druku i dostawie broszury informacyjnej w ramach zadania „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego
Opublikowano: 05.07.2018
Opublikowano: 16.07.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/PZ/1/2018 dotyczące usługi polegającej na kompleksowej organizacji zadania: „PIKNIK ZBOŻOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych w województwie śląskim w miejscowości: WISŁA, teren wokół Amfiteatru im. St. Hadyny w Wiśle oraz Rynku - Placu B. Hoffa w dniu 09 września 2018 r.
Opublikowano: 04.07.2018
Opublikowano: 12.07.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/O-W/B/1/2018 dotyczące usługi polegającej na wydruku broszury informacyjnej w ramach zadania: "PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY" realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw
Opublikowano: 02.07.2018
Opublikowano: 18.07.2018 r.
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ PD/1/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK DROBIOWY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego w województwie kujawsko-pomorskim w miejcowości: Plac nad Jeziorem Niskie Brodno ul. Wczasowa 1 a, 87-300 Brodnica w dniu 14.07.2018 r.
Opublikowano: 26.06.2018
Opublikowano: 04.07.2018
Zapytanie ofertowe nr KRIR/ O-W/1/2018 dotyczące usługi polegającej na organizacji zadania: „PIKNIK OWOCOWO-WARZYWNY” realizowanego ze środków finansowych Funduszu Promocji Owoców i Warzyw w województwie lubelskim na stadionie gminnym w miejscowości Góra Puławska w dniu 1 lipca 2018 r.
Opublikowano: 13.06.2018
Opublikowano: 22.06.2018
Ogłoszenie o pracę na stanowisko sekretarki
Dokumenty prosimy składać do dnia 30 marca br. osobiście lub za pośrednictwem poczty na adres: Parzniew, ul. Przyszłości 5, 05-804 Pruszków lub ul. Żurawia 24 lok.15 00-515 Warszawa z dopiskiem oferta pracy – sekretariat. Dokumenty można przesłać również e-mail na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Zapytanie ofertowe KONF/3/2017 dotyczące usługi polegającej na wynajęciu sali konferencyjnej wraz z wyżywieniem i serwisem kawowym na potrzeby przeprowadzenia konferencji pn.„Reforma Wspólnej Polityki Rolnej po 2020 roku"
_________________________________________________________________________
Zapytanie ofertowe KONF/4/2017 dotyczące usługi polegającej na wynajęciu sali konferencyjnej wraz z wyżywieniem i serwisem kawowym na potrzeby przeprowadzenia konferencji pn.„Reforma Wspólnej Polityki Rolnej po 2020 roku”
_________________________________________________________________________
Zapytanie ofertowe KONF/1/2017 dotyczące usługi polegającej na wynajęciu sali konferencyjnej wraz z wyżywieniem i serwisem kawowym na potrzeby przeprowadzenia konferencji pn.„Reforma Wspólnej Polityki Rolnej po 2020 roku”
_________________________________________________________________________
Zapytanie ofertowe KONF/2/2017 dotyczące usługi polegającej na wynajęciu sali konferencyjnej wraz z wyżywieniem i serwisem kawowym na potrzeby przeprowadzenia konferencji pn.„Reforma Wspólnej Polityki Rolnej po 2020 roku”
_________________________________________________________________________
Zapytanie ofertowe „Wyjazd studyjny do Portugalii w celu wymiany wiedzy z zakresu klęsk żywiołowych ze szczególnym uwzględnieniem suszy”
_________________________________________________________________________
Zapytanie ofertowe „Kompleksowa usługa sprzątania powierzchni biura Krajowej Rady Izb Rolniczych w Parzniewie”
_________________________________________________________________________
Postępowanie na budowę budynku biurowo-szkoleniowego
Krajowa Rada Izb Rolniczych zaprasza do składania ofert w postępowaniu na budowę budynku biurowo-szkoleniowego zlokalizowanego w Parzniewie przy ul. Przyszłości 1 (działka ewid. 91/42, obręb Parzniew, gm. Brwinów, powiat Pruszków, woj. Mazowieckie).
Materiały do pobrania:
Projekt Budowlany:
Projekt Wykonawczy:
Pytania i odpowiedzi :
Zamawiający prowadzi postępowanie przetargowe na podstawie ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeka cywilny. Zamawiający sformułował warunek dotyczący wiedzy i doświadczenia: „Zamawiający, uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca udokumentuje wykonanie tj. zakończenie w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie: co najmniej dwóch robót budowlanych dotyczących budowy budynku mieszkalnego, zamieszkania zbiorowego lub użyteczności publicznej o powierzchni użytkowej co najmniej 1000 m2 (zdefiniowanego w Rozporządzeniu Ministra Infrastruktury z dnia 12.04 2002 r. w sprawie warunków technicznych jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie – Dz. U. Nr 75, poz. 690, z późn. zm.) wraz z instalacjami w tym przyłączami mediów i zagospodarowaniem terenu.”.
Czy Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, jeżeli Wykonawca w takiej sytuacji udowodni Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.
Plik 1. Szczegóły centrali układu N1W1 – str.3
Plik 2. Szczegóły centrali układu N2W2 – str.3
Do pobrania: plik 1 >>> i plik 2 >>>
Rolety zaprojektowano tylko w pomieszczeniach 1.07 i 2.19 - sterowanie rolet z możliwością sterowania indywidualne z centralki na ścianie i z pilota. Zacienienie 100% tzw. blackout np. Nesko MLB 60-100 lub Silent Gliss - Roleta elektryczna 4880 ilości jak niżej:
Sala konferencyjna na oknach S.02 - 2 szt., S04 – 1 szt., O03 – 6 szt.
Pokój konferencyjny na oknach O.01 – 2 szt.
Wymiary rolet muszą być dopasowane w zależności od technologii montażu i umiejscowienia do wykonanych ościeży i zamontowanych okien
Proszę przyjąć dwie wycieraczki systemowe:
- zewnętrzna krata stalowa ocynkowana 180x90cm – przed głównym wejściem
- wewnętrzna z wkładem tekstylnym osuszającym 180x90 cm – w głównym wejściu./
Poziomy górne wycieraczek zlicowane z poziomem płaszczyzn posadzek.
Zgodnie z SIWZ pkt. 6.1. O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy:
6.1.1. Spełniają warunki dotyczące posiadania wiedzy i doświadczenia:
Zamawiający, uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca udokumentuje wykonanie tj. zakończenie w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie: co najmniej dwóch robót budowlanych dotyczących budowy budynku mieszkalnego, zamieszkania zbiorowego lub użyteczności publicznej o powierzchni użytkowej co najmniej 1000 m2 (zdefiniowanego w Rozporządzeniu Ministra Infrastruktury z dnia 12.04.2002 r. w sprawie warunków technicznych jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie – Dz. U. Nr 75, poz. 690, z późn. zm.) wraz z instalacjami w tym przyłączami mediów i zagospodarowaniem terenu.
Warunkiem koniecznym zgodnie z zapisem pkt.6.1.1 jest budowa budynku tj. od przejęcia placu budowy na etapie zerowym do momentu przekazania obiektu do użytkowania w zakresie pkt.6.1.1. Nie dopuszcza się częściowe realizacje jak również dokończanie budowy, ponieważ jest to częściowa realizacja budowy.
W ofercie należy ująć wyposażenie stałe i technologiczne, które jest po stronie Wykonawcy. Wyposażenie ruchome biurowe typu krzesła , biurka, szafy biurowe oraz pokoi gościnnych (łóżka, stoliki, szafki) pozostaje w gestii Inwestora. W skład wyposażenia stałego i technologicznego wchodzą:
- urządzenia sanitarne, w tym biały montaż w toaletach (miski, umywalki, pisuary, zestawy na mydło, papier toaletowy, papier do wycierania rąk, suszarki do rak, zestaw dla niepełnosprawnych z uchwytami);
- urządzenia klimatyzacyjne i wentylacyjne,
- wyposażenie elektryczne i teletechniczne (np. szafa rack) w tym urządzenia multimedialne w sali i pokoju konferencyjnym (rolety i centralki sterownicze z pilotami, rzutnik do prezentacji chowany w przestrzeń sufitową i ruchomy chowany ekran podłączone oba urządzenia do panela sterującego ściennego wraz z zdalnym pilotem sterującym oraz nagłośnienie zapewniające dobrą słyszalność przy pełnym wypełnieniu sali konferencyjnej podłączone do panela sterującego ściennego z zdalnym pilotem i trzema mikrofonami przenośnymi z możliwością nagrywania), cała kompletna instalacja domofonowo - bramowa, centrala telefoniczna, , instalacja alarmowa,
- stałe elementy wynikające z warunków technicznych: żaluzje w oknach w elewacji południowej
- wyposażenie zespołu kateringu: kuchenka z okapem (stal nierdzewna), szafa przelotowa (80x200x60 stal nierdzewna), zmywarka, zlewozmywaki (stal nierdzewna) obudowane w ciąg technologiczny, blat stal nierdzewna, zabudowa stała z płyt laminowanych.
Elementy wyposażenia – standard podwyższony.
Szczegółowe Informacje zostały określone w załączniku: charakterystyka opraw oświetleniowych >>>.
Prosimy o sprecyzowanie warunków przepadku wadium.Zgodnie z nowelizacją ustawy prawo zamówień publicznych (DZ.U. Poz. 1232- USTAWA z dnia 29 sierpnia 2014 r. o zmianie ustawy - Prawo zamówień publicznych) przetargi prowadzone w oparciu o pzp ogłoszone po dniu 19 października winny zawierać nowe warunki zatrzymania wadium w art. 46 ust. 4a.
Zgodnie z SIWZ pkt. 1.1. Tryb zamówienia: przetarg w rozumieniu ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny (Dz. U. z 2014 r. poz. 121, z późn. zm.). W niniejszym postępowaniu nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907, z późn. zm.). Z w/w powodu nie mają zastosowanie przepisy Prawo zamówień publicznych a wadium zostanie zatrzymane zgodnie z zapisami SIWZ.
Pytanie 1: Przedmiar poz.1. Prosimy o podanie ilości przewodów wentylacyjnych z blachy stalowej ocynkowanej oraz ilości przewodów wentylacyjnych elastycznych, a także ich wymiarów (średnic).
Pytanie 2: Przedmiar poz.3. Prosimy o podanie grubości izolacji p.poż.
Pytanie 3:Przedmiar poz.74. Prosimy o sprecyzowanie, czy przejścia szczelne mają być do zastosowania w wodzie wywierającej ciśnienie czy w wodzie nie wywierającej ciśnienia.
Pytanie 4: Przedmiar poz.140. Prosimy o podanie, co wchodzi w skład układu regulacyjno-pompowego centrali wentylacyjnej.
Zgodnie z pkt. 12.9. Uwaga! Załączone przedmiary robót nie stanowią wyłącznej podstawy do obliczenia ceny oferty. Należy je traktować jako pomoc dla wykonawców w przygotowaniu oferty, jednak wykonawca przy sporządzaniu oferty cenowej jest zobowiązany do uwzględnienia wszystkich niezbędnych prac koniecznych do wykonania przedmiotu umowy wynikających z niniejszej SIWZ wraz z załącznikami. Dlatego wszystkie roboty należy wykonać z SIWZ i załączoną dokumentacją tj. projektem budowlanym, projekt wykonawczym, specyfikacjami technicznymi.
W dniu 27 listopada 2014 r. wpłynęło następujące pytanie: W związku z otrzymanymi odpowiedziami w dniu dzisiejszym tj. 27.11.2014r. prosimy o wyjaśnienie rozbieżności podanych wydajności central. W załączonych w dniu dzisiejszym kartach katalogowych central wydajność dla układu N1W1 wynosi dla nawiewu 3750 m3/h i wywiewu 2670 m3/h, natomiast w opisie technicznym 3780 m3/h i 2730 m3/h natomiast w dokumentacji rysunkowej podano dla nawiewu 3810 m3/h i wywiewu 2760 m3/h. Którymi parametrami należy się kierować ?
OGŁOSZENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY